Halve marathon (21,1 km.)

Samen op weg naar jouw halve marathon! 

Helaas gaat de Marathon Tilburg 2019 niet door. Inschrijven is daarom niet mogelijk. We hopen weer een editie in 2020 te kunnen realiseren. Blijf hiervoor onze website en social media in de gaten houden.

We gaan er een fantastisch evenement van maken. En of het nou je eerste, je snelste of je laatste wordt, gezellig wordt het in ieder geval.

Bij de inschrijving zit inbegrepen
  • Startnummer
  • Tijdregistratie
  • Verzorging langs het parcours en na de finish
  • Medaille
  • Muzikale ondersteuning langs het parcours
  • App waarbij toeschouwers live kunnen zien waar je loopt
Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven voor de halve marathon. Online inschrijven is mogelijk tot 1 mei 2019. Hierna is het enkel nog mogelijk om op 19 mei 2019 bij de inschrijfbalie in te schrijven.

Het inschrijfgeld voor de halve marathon bedraagt:
Van 1 november 2018 tot 1 januari 2019: €21,10
Van 1 januari 2019 tot 1 maart 2019: €23,50
Van 1 maart 2019 tot 1 mei 2019: €27,50

Na-inschrijven kan op de dag zelf. Het inschrijfgeld bedraagt dan €30,00.

Loopshirt & startnummer

Ook voor editie 2019 laten we een functioneel loopshirt ontwerpen. Het shirt is bij te bestellen bij je inschrijving. Het loopshirt is in de week van de marathon en op de dag zelf op te halen. Meer informatie hierover volgt. Het shirt is ook te koop bij de inschrijfbalie, zolang de voorraad strekt.

Net als het shirt is ook het startnummer in de week van de marathon en op de dag zelf op te halen. Meer informatie hierover volgt. Liever thuis laten bezorgen? Dat kan! Voor €3,95 wordt het startnummer bij je thuis bezorgd (indien voor 1 april ingeschreven en woon achtend in Nederland).

Start- en finishlocatie

De halve marathon start om 11.15 uur. De start- en finishlocatie is gelegen op het Koningsplein.

Minimum leeftijd halve marathon 18 jaar

Op de dag van de halve marathon moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Ben je nog te jong om deel te nemen maar wil je er wel heel graag bij zijn? Misschien is de 10 KM wegwedstrijd, 5 KM Cityrun, Kids run of Mini run dan wel iets voor jou. We hebben ook hele leuke vrijwilligers functies zodat je mee kan helpen tijdens de marathon! Wil je graag meehelpen als vrijwilliger? Vul dan het vrijwilligersformulier in op de pagina vrijwilligers.

Loopshirt

Ook voor editie 2019 laten we een functioneel loopshirt ontwerpen. Dit shirt kun je bij je inschrijving bestellen. We verkopen het shirt ook aan de inschrijfbalie, zolang de voorraad strekt. Heb je het marathon shirt vooraf besteld? Neem dan je bevestigingsmail mee.

Prijzengeld

Hierover later meer informatie.

Parcours

Verzorging & EHBO

Verzorging en EHBO is aanwezig. Hierover later meer informatie.